TRACKSIDE – virtualne utrke konja u Stanleybetu

 • Dođite u Stanleybet poslovnice i  odigrajte virtualne utrke konja svake 4 minute. Minimalni ulog je 5 kn, a maksimalni dobitak 250.000 kn.

  U svim poslovnicama u istom trenutku prikazuju se iste utrke s istim rezultatima. Dostupne su statistike koje će vam olakšati odabir trkača za pobjedu.

  Tečajeve pogledajte u poslovnicama Stanelybet . Dobitak se računa na način da se pomnoži ulog po kombinaciji s tečajem trkača.  ODIGRAJTE SLJEDEĆE OKLADE:

  POBJEDA / PLASMAN
  Pobjeda – odaberite trkača koji mora pobijediti.
  Plasman – odaberite trkača koji mora završiti na prvom, drugom ili trećem mjestu.
  Kombinacija pobjeda/plasman – ako trkač kojeg ste odabrali pobjedi, preuzimate isplatu za Pobjedu i Plasman. Ako trkač na kojeg ste se kladili završi utrku na drugom ili trećem mjestu, preuzimate isplatu za Plasman.

  QUINELLA / TRIFECTA
  Quinella – odaberite dva trkača koji trebaju završiti na prva dva mjesta u utrci i to neovisno o redoslijedu.
  Obična Quinella – u rubrici TIP/BROJ na Tracskide listiću označite svoje trkače u redovima za prvo i drugo mjesto.
  Quinella puni sistem – označite svoje trkače (tri ili više) u rubrici TIP/BROJ na Trackside listiću u redovima za prvo mjesto. Uzmite u obzir da se broj kombinacija višestruko povećava.
  Trifecta – odaberite tri trkača koji će završiti utrku na prvom, drugom i trećem mjestu i to po točnom redoslijedu.
  Obična Trifecta – u rubrici TIP/BROJ na Tracskide listiću označite svoje trkače u redovima za prvo i drugo i treće mjesto.
  Trifecta puni sistem – označite svoje trkače (tri ili više) u rubrici TIP/BROJ na Trackside listiću u redovima za prvo mjesto za koje ste sigurni da će završiti na prva tri mjesta, ali niste sigurni kojim redoslijedom. Uzmite u obzir da se broj kombinacija višestruko povećava.
  Quinella i Trifecta puni sistem – Ovaj sustav oklade omogućava vam da odaberete trkače za koje mislite da će završiti na prvom ili drugom mjestu (trećem u klađenju na Trifectu) i to bilo kojim redoslijedom.
  Za višestruku Quinella ili Trifecta  - označite trkače pod rubrikom TIP/BROJ na Tracskide listiću za prvo i drugo mjesto (za treće mjesto kod klađenja na Trifectu). Kod Quinelle to znači da će svaki trkač označen u redu za prvo mjesto biti uparen s trkačem označenim u redu za drugo mjesto. Kod klađenja na Trifectu to znači da će svaki trkač označen u redu za prvo mjesto biti uparen sa svakim različitim trkačem označenim u redovima za drugo ili treće mjesto. Uzmite u obzir da se broj kombinacija višestruko povećava.

  Pronađite sebi najbližu poslovnicu s Trackside, virtualnim utrkama konja – lista poslovnica